درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies
درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies
Blog Article
بیش از حد به کودک شیر ندهید. برنامه تغذیه ای کودک را که از روی ساعت و میزان لازم از پزشک دریافت کرده اید رعایت کنید
نمی توان از بیماری پروانه ای جلوگیری کرد اما می توانید برای جلوگیری از تاول و عفونت، اقدام های لازم و محتاطانه ای که در بخش سلامت نمناک کامل شرح داده ایم را انجام دهید.
مهارت آموزی چیست+ اقداماتی که برای مهارت آموزی نیاز است
بیماری پروانهای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول میشود.
قبلیپست قبلسندروم گیلن باره چیست؟ علت، علائم، تشخیص و درمان
این رایج ترین شکل آن است. مشکل در لایه بیرونی پوست رشد می کند و عمدتاً کف دست ها و پاها را آلوده می کند. تاول ها معمولاً بدون زخم التیام پیدا می کنند.
اگر به قرمزی، حرارت، چرک و یا خط قرمزی که از تاول زدن منجر می شود توجه کردید، با پزشک خود در مورد آنتی بیوتیک صحبت کنید.
هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی
یبوست حالتی است که درآن مدفوع سفت می شود و برای دفع آن ( اجابت مزاج) نیاز به استفاده از داروست. اگر اقدامی برای درمان یبوست شدید و مزمن نشود عوارض بدی را به همراه دارد به همین دلیل در صورت بروز علائم باید به پزشک مراجعه کنید.
تصمیماتی که در زندگی میگیریم و کارهایی که انجام میدهیم، چه برای خود ما و چه دیگران، تاثیرگذار هستند. حتی در مواردی با یک تصمیم بسیار جزئی مثل نرفتن به یک مهمانی، میتوانیم مسیر زندگی خود learn more را به کل دچار تغییر و تحول کنیم.
از کارهای کوچک شروع کنید و به آنها پایبند باشید. مثلا در سمینارهای مهارتورزی شرکت کنید یا تلاش کنید یک مهارت عملی را یاد بگیرید تا در آینده از آن استفاده کنید. تلاشهای ما در نهایت به سرانجام خواهند رسید، بنابراین اثر پروانهای را مدنظر قرار دهید و هوشمندانه عمل کنید.
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
معمولاً، پروتیینی بین این لایه ها وجود دارند. این محکم شدگی از کلاژن تشکیل می شوند و از دو لایه پوست از طریق زدن و یا حرکت مستقل از یکدیگر جلوگیری می کنند.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.